PLANIFICACIÓ I SEGUIMENT

PLANIFICACIÓ PER MICROCICLES (setmana a setmana) --  a consultar

Què inclou?

_ Planificació setmana a setmana amb les dades corresponents a les sessions d'entrenament.

     * A partir de les dades personals de l'esportista (pes, alçada, edat, Freqüència Cardíaca de repòs) es calculen els percentatges d'intensitat de treball per a cada sessió i s'elaboren les sessions adaptades al seu nivell de rendiment.

     * L'esportista rep el planning setmana a setmana de les sessions d'entrenament, amb detall de cada part de la sessió (escalfament, part principal, recuperació final, exercicis de flexibilitat, exercicis de força, i altres sistemes utilitzats per a la progressió del seu rendiment, i tot referent al seu calendari de competicions personal. Distribuint de forma òptima les càrregues d'entrenament i recuperació.

     * L'esportista notifica a l'entrenador de les modificacions que puguin aparèixer durant el transcurs de la preparació, i li retorna dades referides a la quantificació d'entrenaments (volums i intensitats, temps, kms, freqüències cardíaques, etc). L'entrenador garanteix el seguiment del mateix i la correcció-modificació en funció del cumpliment setmana a setmana.

     * el contacte personalitzat entrenador-esportista (via mail, telèfon o reunió personal)

     * entrenaments conjunts amb l'entrenador

     * proves d'esforç de camp, tests de condició física i de progressió al llarg de la temporada

     * altres (cessió de material específic, consells pràctics, webs amb informació interessant respecte al rendiment, nutrició, etc.)

     * Exemples de diverses taules de treball per a la complementació amb el treball de Força i Flexibilitat.

Què no inclou?

     * Altres sessions recomanades amb costos afegits com proves d'esforç de laboratori en centres qualificats, sessions de rehabilitació, recuperació d'esforços, o tonificació muscular amb el fisioterapeuta.

A qui va dirigit?

     * Aquest tipus de plannificació és el que segueixen els esportistes amb ambicions de millora del rendiment, i consecució de resultats.

     * L'entrenador posarà al vostre avast els millors mitjans per millorar considerablement el rendiment personal, i l'aproximació a les marques o resultats desitjats.